Hardware en eventueel Software

Mis deze kans niet om te besparen en te investeren in de toekomst van jouw bedrijf!

Wij hebben momenteel een actie lopen waarbij u kan besparen op uw Hardware en eventueel Software aankopen. Afhankelijk van het product komen we u tegemoet 5-10%.

 

Stel je voor dat je bedrijf een digitale transformatie ondergaat! Niet alleen geven we je website een nieuw leven met een sprankelend design, maar we bieden ook een dubbele traktatie op zowel software als hardware.

Bij het vernieuwen van je website ontvang je niet alleen een exclusieve 10% korting op het gehele webdesignpakket, maar gooien we er ook een aantrekkelijke korting van 5-10% bovenop voor alle software-updates en hardware-upgrades die jouw bedrijf nodig heeft.

Dit is de ultieme kans om niet alleen je online aanwezigheid te vernieuwen, maar ook om je technologische basis te versterken.

Of het nu gaat om krachtigere servers, geavanceerdere softwarefunctionaliteiten, of snellere computers, wij hebben alles in huis om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Laten we samenwerken aan een complete upgrade en jouw bedrijf laten bloeien met de nieuwste web technologieën, softwareverbeteringen en hardware-innovaties.

Mis deze kans niet om te besparen en te investeren in de toekomst van jouw bedrijf!

 

 

Veilige en betrouwbare infrastructuur: We bieden cloud-hosting en beheerdiensten voor uw websites en applicaties, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de beveiliging en uptime van uw systemen.

 

Hardware & software : Hardware en software aankoop voor zowel voor particulieren als KMO inclusief inrichting + de nodige gewenste software.

 

NEW Audio & Video : Inrichting van uw bedrijfsruimte voor online vergaderingen? Microsoft Teams Room? Of Digital Signage in uw kantoren plaatsen?

Of uw privé of bedrijfsruimte inrichten met state-of-the-art video en audio van SONOS welk Dolby Atmos & eARC ondersteund?

Bezoek onze demo ruimte op afspraak om de mogelijkheden te ontdekken.

 

Ondersteuning en onderhoud: We bieden betrouwbare en tijdige ondersteuning voor uw IT-systemen en -oplossingen, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten

 

Wij bieden op maat gemaakte adviesdiensten om u te helpen de juiste technologieën en platformen te kiezen die aansluiten bij uw zakelijke behoeften.